Дивна суміш: концерт Ірини БІЛИК та гурту «ТІК»

02.04.2013
02.04.2013

Концерт пройде в рамках Всеукраїнського туру «Найкращі українські хіти»

У вівторок, 2-го квітня в залі Кіровоградської обласної філармонії в рамках Всеукраїнського туру відбудеться концерт Ірини БІЛИК та гурту «ТІК» - «Кращі українські хіти». Живий звук! Початок о 19.00. Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06.

Тур народної артистки України Ірини Білик та вінницького гурту «ТІК» під назвою «Найкращі українські хіти» стратував 26-го березня і пройде у всіх обласних центрах, окрім Рівного та Дніпропетровська. Усе почалося з того, що Віктор Бронюк записав з Іриною Білик композицію «Не цілуй». Вона так припала до душі слухачам, що вони затребували у виконавців ще якоїсь спільної пісні. Перед самісіньким новим 2013-м роком цей зірковий дует і справді порадував прихильників черговим хітом – піснею «Зима», у відеокліпі на яку Білик та Бронюк зіграли роль закоханих сніговиків.

Відтак на хвилі популярності артисти вирішили організувати тур. А оскільки цьогоріч – 25-ліття творчої діяльності української прими Ірини Білик, то саме цьому ювілеєві й присвятили спільні гастролі. У програмі концертів Ірина Білик та «ТІК» виконають не лише дуетні пісні, а й найпопулярніші хіти зі своїх репертуарів. «ТІК» порадує прихильників такими піснями, як «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожине». Ірина Білик укотре заспіває шалено популярні у 1990-ті україномовні композиції «Ти мій», «А я пливу», «Годі вже» та інші. А ще артисти обіцяють здивувати глядачів численними сюрпризами і новими обробками відомих українських народних пісень.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!