Winter cycling race

08.02.2015
08.02.2015

У неділю, 8 лютого в Лісопарковій зоні, неподалік проїзду Лісового, відбудеться чергова зимова велогонка. Багато хто вважає, що на велосипеді їздять коли на дворі тепло. Але подолання засніженої траси приносить не меньше задоволення, аніж їзда по розпеченому асфальту! Так вважають члени велоклубу «Там-Де-Ми», які Вже четвертий рік поспіль організовують зимові велоперегони власними силами. Цього разу змагання відбудуться у Лісопарковій зоні міста, місце старту-фінішу розташовано в кінці Підлісного проїзду.


До участі у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які досягли 16 річного віку, мають справний велосипед і захисний шолом. Приходьте на зимове свято велоспорту та підтримайте учасників! Посилання для попередньої реєстрації Початок о 10 годині. Закінчення реєстрації — 10:30. Передстартовий брифінг – 10:30 - 10:40. Старт першого заїзду — 10:45. Завершення гонки – 13:20 Оголошення результатів та нагородження — орієнтовно 13:45. Організатори заходу: Кіровоградський велоклуб «Там- Де- Ми», Центр здоров’я «Драйв» Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»



Комментарии

Євгеній Гостіщев 4 февраля 2015 11:48
0
так у понеділок, 9 чи 8 - у неділю?
Ответить
Вікторія Талашкевич 4 февраля 2015 12:11
0
Організатори вело-гонки, які і створювали малюнок-афішу, допустилися помилки, яка ввела оману і журналістів. Ми зателефонували - дійсно змагання у неділю, 8-го лютого, але "картинку" вони виправити не можуть, тож орієнтуйтеся на текст :-)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!