Клуб підтримки для жінок, які подолали рак

01.07.2016–05.08.2016
01.07.2016–05.08.2016
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Протягом липня у Кіровограді працює Клуб підтримки для жінок, які перенесли онкологічну операцію. Заняття у клубі веде досвідчений кіровоградський психолог Інна Хирса, а зустрічаються жінки щоп’ятниці. Наступна зустріч - у п'ятницю, 5-го серпня, початок - о 17.00, запис за телефоном 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич).

Не секрет, що у місті Кіровоград та Кіровоградській області чимало людей страждають від онкологічних захворювань. І навіть, якщо рак діагностовано вчасно, то після операції чоловік, жінка чи дитина мають тривалий час реабілітуватися. Робити це самотужки завжди складно, тому підтримка людей, які йдуть тим самим важким шляхом, з вірою у себе та надією на одужання, надзвичайно важлива.


- У мене є досвід роботи із жінками, які перенесли онкологічну операцію, і стали на ноги, і продовжують жити щасливо, - розповідає психолог Інна Хирса.

Інна давно мріяла про організацію клубу, де б через групові заняття можна було допомагати кіровоградкам ставати сильнішими і долати біду. Бо гуртом, перефразовуючи, і рак можна побити! У нашому ж випадку подолати проблему вдасться завдяки підтримці Посольства Федеральної Республіки Німеччина, яка надається за проектом «Маленька Берта». Проект реалізовує громадська організація «Турбота».

Тож, кожної п’ятниці у приміщенні Прес-клубу реформ (вул. Соборна, 1-а, другий поверх ТЦ «Копилка», вхід зі сторони Фортечних валів), або в ішому місці (наприклад, на природі), проходять 1,5 годинні зустрічі.

Запрошуємо на зустрічі жінок, які перенесли онкологічну операцію і готові підтримати одна одну, поділитися своїм досвідом, поспілкуватися у теплій атмосфері – за чашкою кави чи чаю!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!