Турнір з риболовлі «Путнік» пам’яті Героя України Юрія Коваленка

16.07.2016
16.07.2016

У суботу, 16 липня 2016 року відбудеться дуже цікава подія, повна назва якої звучить так: Турнір з ловлі риби на донну снасть «Путнік» пам’яті Героя України Юрія Коваленка. Місце проведення — водойма «Червоний Кут»

Юрій Коваленко загинув у зоні АТО 15 липня 2014 року. Він був завзятим рибалкою, саме тому на його честь вирішили зібрати якомога більше його однодумців. 16 липня, дата проведення Турніру, — це день його народження. Юрій не дожив один день до свого 37-річчя. Назва «Путнік» — позивний Юрія, означає подорожній, мандрівник.

Змагання проводяться за принципом «спіймав-відпустив». Спіймана риба має пережити цей Турнір. Переможці отримають призи від спонсорів (мені називали, які, але я в тих риболовних штуках нічого не тямлю, тому не буду смішити людей, але точно кажу, що класні призи). На вас чекає вихідний день у товаристві однодумців, відпочинок на свіжому повітрі, приємне спілкування та уха після змагань (напевно, таки не вся спіймана риба переживе цей Турнір).

Транспорт до водойми забезпечують організатори. Ми дуже розраховуємо на те, що подія стане щорічною. Запрошуємо всіх бажаючих і до зустрічі на змаганнях! Регламент змагань ви можете подивитись за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!