Стихійні читання ‪"Мости"

26.08.2016
26.08.2016
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

Із радістю повідомляємо, що у місті Кропивницький продовжуються стихійні читання - читання у нестандартних місцях у форматі "Театр вух". Цього разу - 26 серпня, о 18.00 - на мосту читатимуть уривки із різних творів! Маєш улюблену книгу, оповідку, вірш про мости? Приходь, слухай, читай! Де? Міст на Козачий острів. Плата за «прохід» мостом – не фіксована, кожен сам визначить собівартість участі у казковій пригоді. Усі зібрані кошти підуть на благодійність. Також на вас чекає ярмарок витворів ручної роботи, смаколиків та різних казкових штучок =) Запрошуємо до участі майстрів та акторів! Не забудьте захопити з собою каремат для зручності і пов’язку на очі для атмосферності!

Міст, що з'єднує два розділених місця, являє собою символ переходу, і саме так сприймається практично у всіх народів відтоді, як почали будувати мости.

Образ нерозривно поєднаний з подорожами, пригодами, переправою,певним перехідним етапом, часто пов’язаним із містикою....

Стихійні читання – це унікальне поєднання літературної, музичної, театральної та пізнавальної форми літературно-творчих зустрічей, де ви зможете поринути в атмосферу творів у форматі Театру вух, поспілкуватися у чудовій компанії та зачитати на публіку улюблені уривки з творів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!