Студії з рисунку та акварельного живопису

07.01.2017–25.01.2017
07.01.2017–25.01.2017

Відділ мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує з 3 до 25 січня усіх дітей та дорослих відкрити для себе захоплюючий світ мистецтва, світ творчості, світ краси!

У бібліотеці ВПЕРШЕ розпочали роботу Відкриті студії з рисунку та акварельного живопису. Студенти мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка проходять мистецьку практику, під керівництвом викладача Лариси Кулініч опановують таємниці малярської майстерності і водночас можуть поділитися своїми знаннями з усіма бажаючими – дітьми і дорослими. Вас і вашу малечу навчать основам образотворчої грамоти, розвинуть художнє бачення, образну і просторову уяву, фантазію і художній смак. Незалежно від віку і професії, кожен відвідувач відкритих студій зможе отримати насолоду від заняття творчістю, духовно відпочити від щоденних турбот і буденної метушні. Тут кожен може відкрити власний талант, втілити творчі ідеї, опанувати цікаві техніки малювання, здобути нові знання і вдосконалити майстерність. Ви можете завітати на відкриті студії щодня, крім вихідних, з 11.00 до 14.00. Навчання проводиться безкоштовно, проте викладач і студенти просять захопити з собою олівці та папір. Ви та Ваша дитина – талановиті! Приходьте і переконайтесь!

Приходьте до обласної бібліотеки за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24. Деталі за телефоном: 22-58-90

Вчитися, як ми знаємо, ніколи не пізно! Арт-студію «Карандаш» не хвилює ваш вік - їм важливо відкрити ваш талант, перетворити ваше хобі в професійну роботу, а найменшим учням закласти навички образотворчої грамоти за допомогою різних технік і матеріалів, що дозволяють втілити в малюнку образи безмежної дитячої уяви. В арт-студії відкритий набір в дорослі групи на курс «Малюнок та живопис». На курсах Ви не тільки освоїте базові техніки малювання і основи образотворчого мистецтва, а й навчитеся мислити і бачити як художник! Крім того, Ви прекрасно проведете час в теплій, творчій компанії однодумців.

- Наша мета - виявлення і подальший розвиток творчого потенціалу та здібностей учнів, -зазначають викладачі художньої студії "Арт-Маестро". - Ми намагаємося сформувати у дітях морально-особистісні якості, художній смак, здібність бачити, відчувати красу та гармонію. Головне завдання "Арт-Маестро" - навчити кожного бажаючого висловлюватись мовою живопису. В "Арт-Маестро" проводять заняття для дітей різних вікових груп, починаючи з 4 років. Вашу дитину навчать основам образотворчої грамоти, розвинуть художнє бачення, образну і просторову уяву, фантазію і художній смак.

На цікавих та змістовних заняттях діти опановують все: починаючи з малювання піском (Sand-Art), ліпленням з глини, аплікації , і закінчуючи художнім контруюванням, що обов'язково принесуть велику користь і незабутнє задоволення Вашим дітям. Чому все починається з малювання піском?! Піскова графіка – це не тільки мистецтво. Беззаперечним є його позитивний вплив на фізичне здоров`я малюка, покращення чутливості дитячих пальців та розвиток дрібної моторики. Взаємодія з піском поглинає негативну психічну енергію дитини, гармонізує її емоційний стан. На заняттях старших вікових груп (від 7 років) діти вже засвоюють різноманітні техніки малюнку, живопису, графіки, вивчають основи композиції та перспективи, знайомляться з історією мистецтв, мають можливість опанувати секрети різних видів декоративно-прикладного мистецтва.

"Арт-Маестро" проводить також заняття для майбутніх абітурієнтів. Це інтенсивний курс підготовки до вступу у вищі художні навчальні заклади України. Заняття проходять під керівництвом професійних педагогів-художників за авторською програмою і включають у себе: академічний рисунок і живопис, основи кольорознавства, основи композиції та інше.

Існують також і заняття для дорослих. Незалежно від віку і професії, кожен відвідувач художньої студії "Арт Маестро" зможе отримати насолоду від заняття творчістю, духовно відпочити від щоденних турбот і буденної метушні. Тут кожен може відкрити власний талант, втілити творчі ідеї, опановути цікаві техніки малювання, здобути нові знання і вдосконалити майстерність.

Програма художньої студії "Арт-Маестро" враховує всі традиції і сучасні тенденції розвитку національної та зарубіжної образотворчої культури. Ви та Ваша дитина – талановиті! Приходьте і переконайтесь! Знайти художню студію "Арт-Маестро" можна за дресою: вул.Студентська, 3 Деталі за телефоном: (067) 680-35-36



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!