Основи створення професійного фото-lookbook для блогерів

16.05.2017
16.05.2017

Фінальним акордом у серії тематичних зустрічей для блогерів та блогерок, які відбуваються в Кропивницькому у рамках проекту Платформа для блогерів: Community, буде зустріч з фотографом Дариною Желібою - з основ створення професійного фото-lookbook.

Навчальна фотосесія передбачає: знайомство з основами фотозйомки, створення власного фото-lookbook для просування себе як блогера (кожна з відібраних учасниць має підготуватися до фотосету - продумати свій образ, деталі). Участь у зустрічі відбуватиметься на конкурсній основі. Критерії відбору учасників - активна участь у проекті Платформа для блогерів: Community, наявність авторського блогу чи серії публікацій або змістовна блогова публікація/блоговий проект. Для участі у фотосесії необхідно заповнити реєстраційну анкету https://goo.gl/forms/z2B7ihViYWMxIHb02 до 14 травня.


Зустріч відбуватиметься в студії Дар'ї Желіби. Участь - безкоштовна. Проект є компонентом Програми по захисту прав внутрішньо переміщених жінок - за підтримки Фонду Чорноморського співробітництва (Black Sea Trust for Regional Cooperation), що реалізовується Фондом прав людини. Регіональний партнер Громадська організація "Турбота".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!