Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони?

28.07.2017–29.07.2017
28.07.2017–29.07.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Тренінг для журналістів/редакторів інтернет-ЗМІ, які планують розвивати такий напрямок у роботі сайтів як відеоконтент або ж хочуть вдосконалити свої вміння, відбудеться 28-29 липня у Кропивницькому. На тренінг запрошуються представники ЗМІ Кіровоградської, Житомирської, Вінницької, Черкаської, Полтавської та Хмельницької областей.

Медіатренер – БОГДАН КУТЄПОВ - скандаліст, баяніст, документаліст. У минулому – автор кількох проектів журналістських розслідувань, медіакритик. Зараз працює стрімером, журналістом і ведучим на Hromadske.tv. Зняв понад 150 короткометражок у проекті Hromadske.doc. Автор циклу документальних репортажів "Нова Рада", док. циклу "Восток" (спільно з М. Найємом), фільму про обмін полоненими "Контакт", фільму-експерименту "Піду в поліцію" та ін. Головний тренер відеошколи People in Need (Прага, Чехія), в якій брали участь медійники з України, Молдови, Вірменії, Киргизстану, Азербайджану. Тренер відеоакадемії документального серіалу DocEmotion (Український католицький університет, Львів). У минулому – спецкор "Телекритики", у дальшому минулому – автор і ведучий програм журналістських розслідувань "Знак Оклику" (ТВі), "За вікнами" (СТБ), тележурналіст-новинар.

УВАГА! Учасникам необхідно мати з собою мобільні пристрої (смартфон чи планшет), бажано iPhone або IPad, або на android. По бажанню (факультативно) – фото- чи відеокамеру (будь-яку) і ноутбук. Прохання зареєструватися до участі. Реєстрація триватиме до 16-го липня, до 23.00. Тим, хто пройде відбір, отримають дзвінки \ листи у понеділок, 17-го липня. Учасникам відшкодовуються транспортні витрати та готель.

Тренінг проводиться у рамках проекту Ужгородського прес-клубу «Створення Консультаційного центру мультимедіа для регіональних українських ЗМІ» за підтримки програми «У-медіа» Інтерньюз Нетворк.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!