Баскетбол: «Золотой Век-2» vs Криворізький «КДПУ»

17.03.2018–18.03.2018
17.03.2018–18.03.2018
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Ви не можете цього пропустити! Настала черга вирішальних двобоїв у чемпіонаті України з баскетболу серед команд Першої ліги (Група 2), де виступає самобутня молода команда Андрія Бабенка «Золотой Век-2»!

Цими вихідними, 17-18 березня, на молодь «Золотого Века-2» чекатиме черговий тест у вигляді домашнього протистояння із криворізьким «КДПУ». Криворізький клуб наразі йде другим у групі, наступаючи на п’яти лідеру запорізькому «Металургу».

Напередодні вирішальних ігор у «Групі 2» головний тренер «Золотого Века-2» Андрій Бабенко відзначив, що керівництво клубу не ставило перед тренерським штабом завдання будь-що вийти у плей-офф Першої ліги. Навпаки, не варто забувати, що друга команда існує усього перший рік. Мета полягала у тому, щоб зібрати колектив із молодих місцевих виконавців, здатний гідно виступати у всеукраїнській першості. Однак, як відомо, апетит приходить під час їжі. Колектив у Андрія Бабенка підібрався справді бойовий. І зараз команда має усі шанси зачепитися за результат і продовжити боротьбу в наступному раунді вже за медалі Першої ліги!

Що ж до Кривого Рогу, Андрій Бабенко пообіцяв, що команда буде битися і віддасть усі сили заради перемоги. Ключовими у групі, звісно ж, залишаються ігри саме проти херсонської «Автоплази», але це не означає, що в поєдинках з іншими клубами кропивницька команда не гратиме на максимумі своїх можливостей. І якщо за підсумками цих матчів «Золотому Веку-2» все ж таки вдасться пробитися у плей-офф, то для молоді «золотих» це буде величезним успіхом і кроком вперед. Якщо ж ні, то сезон для «Золотого Века-2» буде закінчено.

Тому не пропустіть! Спортивний зал факультету фізвиховання ЦДПУ. Субота, 17 березня. Початок зустрічі о 18:00. Матч-відповідь – наступного дня, 18 березня. Початок гри о 12:00. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Підтримаймо наших хлопців на їхньому шляху до перемоги!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!