Затишне «Бібліотечне надвечір’я» з книгою

09.06.2018
09.06.2018

9 червня з 18.00 до 21.00 фахівці обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошують відвідати відкритий захід, де будуть представлені сучасні книги українських авторів та нові українські переклади світових бестселерів. На початку червня багато хто планує відпустки, і щоб не нудьгувати під час літнього відпочинку, зазирніть на книжкову виставку «Що читати у відпустку», тут для вас представлені цікаві книги на будь-які смаки: історичні романи, мелодрами, фентезі, і навіть сучасні порадники про те, як розвивати дитячу творчість.

Великою популярністю серед читачів бібліотеки користується серія «Теплих історій». Ці короткі чуттєві розповіді про кохання і дружбу, про стосунки і емоції, ось наприклад «Мрійники» Святослава Чернія або «Теплі історії про радість і сум» Міли Іванцової будуть цікаві як молоді, так і людям літнього віку.

«Бібліотечне надвечір’я» відкрите для всіх: спраглі до читання можуть зануритися у світ книг, а на активних й непосидючих чекають настільні ігри, наприклад футбол, в який можна зіграти всією родиною. А ще фото-трюк з незвичайною книгою... Бажаєте дізнатися якою саме, то завітайте у суботу на прибудинковий майданчик до бібліотеки ім. Д.Чижевського за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!