Масові заходи обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка

19.06.2018–24.06.2018
19.06.2018–24.06.2018
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 18 по 24 червня 2018 року

Відділ підліткового читання запрошує всіх охочих 19 червня об 11:00 відвідати дидактичну гру «Зелені ліки навколо нас», приурочену до Всесвітнього дня довкілля. Під час гри, ви не тільки дізнаєтеся багато корисної інформації про цілющу силу лікарських рослин, але й зможете взяти участь в різноманітних екологічних конкурсах та цікаво провести своє дозвілля.

19 червня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-4 класів долучитися до літніх читань «Новинки дитячої літератури, які не можна проґавити!».

20 червня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят набібліо-пікнік «Веселися, грай і книжечки читай».

20 червня о 10 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудуться хенд-мейд годинки для сучасної дитинки.

Відділ підліткового читання запрошує всіх охочих 21 червня об 11:00 відвідати дидактичну гру «Зелені ліки навколо нас», приурочену до Всесвітнього дня довкілля. Під час гри, ви не тільки дізнаєтеся багато корисної інформації про цілющу силу лікарських рослин, але й зможете взяти участь в різноманітних екологічних конкурсах та цікаво провести своє дозвілля.

21 червня о 11:00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться бесіда на тему: «Кібер-хуліганство».

24 червня з 12.00 до 15.00 у відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Батьки разом з малюками можуть гарно і змістовно провести свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книжки та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!