Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності

28.09.2018
28.09.2018

Міська рада міста Кропивницького спільно із Клубом рестораторів проводить у п'ятницю 28 вересня 2018 року галузеву сесію «Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST». Захід пройде у рамках ділової програми Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2018».

Мета форуму - об'єднати професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу міста, області та України для обміну знаннями та досвідом.

Під час заходу учасники та учасниці дізнаються про сучасні тенденції та креативні новинки готельно-ресторанної галузі, шляхи підвищення ефективності закладу, матимуть змогу обмінятися практичним досвідом, отримати об'єктивний аналіз ринку та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст, знайти потенційних бізнес-партнерів, провести попередні переговори, отримати консультації експертів, встановити нові ділові контакти.

Отриманий досвід дозволить у подальшому покращити наявну інфраструктуру, збільшити потік туристів та вдосконалити професійні здібності людей, які хочуть розвиватися у даному напрямку.

Теоретичну частину форуму буде доповнено дегустацією та майстер-класами провідних ресторанів, кафе міста, а також міні-виставкою рішень для готельного та ресторанного бізнесу, що стане ефективним майданчиком для ділових комунікацій.

Захід орієнтований на готельєрів та рестораторів, власників і топ-менеджерів закладів громадського харчування та готелів, студентів профільних навчальних закладів та журналістів, соціальних підприємців і громадських діячів, представників влади та місцевого самоврядування, зацікавлених у залученні інвестицій.

Форум відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 8 (на другому поверсі будівлі «Агро-Експо», у конференц-залі – вхід через перший поверх основної будівлі).

Захід є відкритим, участь безкоштовна. Будь ласка, зареєструйтеся, щоб отримати роздаткові матеріали під час форуму: goo.gl/JEMCbn


Початок реєстрації та видачі роздаткових матеріалів у день заходу - о 13.00, початок самого форуму о 14.00 годині.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!