Управління проектами для консультантів

16.10.2018–19.10.2018
16.10.2018–19.10.2018

Серія тренінгів "Розвивайте свій консалтинговий бізнес", розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку - це набір навчальних курсів, які передбачають оволодіння найважливішими навичками та ознайомлення з ресурсами і методами для ефективної та результативної консалтингової діяльності, а також для ведення успішного консалтингового бізнесу.


Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82471978528371 не пізніше 2 жовтня 2018 р.

Запрошуємо представників консалтингових компаній і індивідуальних консультантів на тренінг "Управління проектами для консультантів". Від вибору правильних інструментів управління консультаційними проектами до їх ефективного застосування: дізнайтеся, як ефективно управляти консультаційними проектами, які конкретні для консалтингу методів управління проектами слід застосовувати. Цей практично орієнтований чотириденний курс орієнтований на формування оптимальної моделі управління консультаційним проектом у Вашій команді, він допоможе забезпечити довгострокові результати, які відповідають Вашим очікуванням.

Курс допоможе Вам:
- Зрозуміти як застосувати принципи і кращі практики управління проектами для Ваших консалтингових проектів
- Поліпшити Ваші знання і навички застосування цих кращих практик на всіх фазах управління проектами від ініціації проекту через планування, виконання, моніторинг і контроль до закриття проекту.
- Познайомитися і розробити інструменти для визначення вмісту Вашого типового консультаційного проекту, створення плану проекту, оцінки і управління ризиками, розробки розкладу, бюджетування та управління витратами, контролю та управління змінами
- Оцінити і надійно спланувати обсяги робіт, тривалості і вартості завдань.
- Застосовувати методи управління ризиками і стратегії зниження ризиків
- Вести команду Вашого консультаційного проекту і успішно контролювати виконання проекту.

Для кого цей тренінг:
Тренінг буде корисний всім професійним консультантам, хто працює в якості керівника або члена команди консультаційного проекту, та зацікавленим в зростанні і розвитку своєї компетенції з управління проектами. Сфери консультування можуть бути дуже різноманітні: стратегія, маркетинг, IT-технології, операційний консалтинг, організаційний консалтинг, управління фінансами, управління якістю, ресурсо-енерго ефективність, охорона навколишнього середовища, інженерне проектування, архітектура і дизайн.

Тренінг буде проводитись 16-19 жовтня 2018 року в м. Кропивницький у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті за адресою: вул. Преображенська, 79-А.

Пільгова вартість участі у тренінгу "Управління проектами для консультантів" складає 6230 гривень за 1 учасника; у вартість навчання входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкі сніданки, кава-паузи, обіди. Курс викладається російською мовою.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82471978528371 не пізніше 2 жовтня 2018 р.
Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

Тренінг проводитиме:
Володимир Чернявський - консультант з управління з більш ніж 20-річним досвідом, директор консалтингової компанії "Бізнес Редизайн Груп", член міжнародної асоціації консультантів PDP Інституту організаційного і соціального розвитку (Бельгія), директор корпоративних програм і викладач Стокгольмської школи економіки, засновник Пітерської школи консалтингу.
Основні компетенції: Розвиток інструментів управління в проектах розвитку і управління змінами. Реалізація консультаційних і тренінгових програм з організаційних змін в компанії. Розробка і проведення корпоративних програм, тренінгів для топ-менеджменту, власників компаній і консультантів.
За 15 років Володимиром реалізовано понад 70 консультаційних проектів в галузі стратегічного менеджменту, впровадження проектного управління, управління процесами, управління персоналом.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту bsc.kropyvnytskyi@gmail.com або телефонуйте за номером +38 (050) 612-33-98



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!