Стала міська мобільність як складова частина інтегрованого планування розвитку міста

25.10.2018–26.10.2018
25.10.2018–26.10.2018

В рамках спільного українсько-німецького проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні" Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ спільно з Міською радою міста Кропивницького запрошують до участі в 6-й Українській академії інтегрованого розвитку міст на тему "Стала міська мобільність як складова частина інтегрованого планування розвитку міста".

Захід відбудеться 25-26 жовтня 2018 року на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (вул. Преображенська, 79-А, м. Кропивницький). Під час Академії будуть обговорені основні засади сталої мобільності, її зв’язок із загальним розвитком міста загалом та окремими галузями зокрема, представлені приклади змін в містах після розроблення планів сталої міської мобільності з Німеччини, Швейцарії, а також успішні приклади проектів в містах України.

Другий день буде присвячений практичній роботі. В робочих групах після ознайомчої екскурсії Кропивницьким та прицільно територією, яка опрацьовуватиметься учасниками, буде проведений аналіз щодо зв’язку, потенціалу та можливостей розвитку екології, економіки та соціальної сфери на окремо взятій території, а також вплив на розвиток цілого міста за умови зміни ситуації з мобільністю, обговорена необхідність залучення громадськості до процесів планування сталої міської мобільності.

Важливим аспектом роботи Академії є використання напрацьованих результатів у подальшій діяльності, а також обмін досвідом та посилення співпраці між містами України на робочому рівні, а також обговорення подальших перспектив з представниками державних органів влади.

Участь в Академії є безкоштовною. Кількість учасників заходу є обмеженою. Для участі необхідно написати заповнити анкету Реєстрація на участь в Академії відкрита до 12 жовтня 2018 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!