Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського

12.11.2018–18.11.2018
12.11.2018–18.11.2018

Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського

12 листопада - 18 листопада 2018 року

З 12 по 16 листопада в області проходить Тиждень національних культур «Степова веселка», метою якого є сприяння розвитку культур національних меншин Кіровоградщини.

12 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться офіційне відкриття Тижня національних культур "Степова веселка". 14 листопада о 14.00 у відділі абонемента відбудеться творча зустріч з членами обласної організації Спілки вірмен України. 15 листопада о 16.00 представники об'єднання поляків Кіровоградщини "Полонія" презентують літературно-музичну композицію «Історія тисячолітньої нації в кольорах, мелодіях та віршах», присвячену 100-річчю незалежності Польщі, і виставку"Жінки незалежності. Їхній внесок у розбудову Польщі".

12 листопада о 19.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться презентація книги «Позивний "Бандерас"»за участі авторів книги і сценарію до однойменного фільму - Сергія Дзюби і Артемія Кірсанова.Запрошуємо на безкоштовний показ хіта українського кінопрокату.

13 листопада о 10.00 з нагоди Міжнародного дня сліпих у відділі абонемента в рамках роботи спеціалізованого Центру «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору та незрячих відбудеться зустріч «Очима серця». Користувачка бібліотеки, член УТОСу Оксана Андрієнко проведе майстер-клас «Золота рибка своїми руками» для молоді з вадами слуху.

З 14 листопада у відділі рідкісних та цінних видань розпочинає роботу виставка відреставрованих видань з колекції Олександра Ільїна в Національному науково-дослідному реставраційному центрі України.

14 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться творча зустріч з Олександром Жовною - українським педагогом, письменником, кіносценаристом та режисером, членом Національної спілки письменників України і Національної спілки кінематографістів України, Заслуженим діячем мистецтв України. На зустрічі автор презентує нову книгу, а також присутні матимуть можливість стати першими глядачами допрем’єрного показу фільму.

16 листопада о 14.00 відділ краєзнавствав рамках Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» відбудеться засіданняКраєзнавчих студій, присвячених 75-річчю звільнення України від німецької окупації.

18 листопада о 15.00 в актовій залі бібліотеки відбудеться показ трилеру «Подвійний коханець / L'AMANT DOUBLE» (Франція, 2017, режисер Франсуа Озон. У ролях:Жеремі Реньє, Марін Вакт, Жаклін Біссет, Міріам Буайе). Слідкуйте за анонсами, адже улистопаді «Артхаус клуб» обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського запрошує жителів та гостей міста на перегляди фільмів світового кіно, які стали подіями на міжнародних фестивалях.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!