Конкурс на кращу Феміністичну екскурсію

01.03.2024
01.03.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Конкурс на кращу Феміністичну екскурсію Кропивницьким проводить освітньо-культурний простір "Гончаренко центр" для привернення уваги громадськості до ролі та місця жінок в історії і сьогоденні міста, а також залучення екскурсоводів\ок Кропивницького до розробки актуальних інноваційних маршрутів.

Натхнення для проведення конкурсу організаторкам подарувала громадська організація “WAKE: Women's Alliance for Knowledge Exchange” (Жіночий альянс за обмін знаннями), котра проводить інформаційно-просвітницькі заходи для жінок у всьому світі, і волонтеркою якої є директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич.

Журі конкурсу формується з числа Коаліції «Кіровоградщина 1325», яка об’єднує представників та представниць громадських організацій, державних та комунальних установ, закладів освіти сектору безпеки та оборони, депутатського корпусу, національної поліції, фізичних осіб-підприємців. Основними завданнями конкурсу є поглиблення знань відвідувачів і відвідувачок екскурсій про історико-культурну спадщину Кропивницького, яку примножували жінки, а також вивчення та популяризація екскурсоводами\ками жіночих постатей, котрі мали вплив на суспільні, політичні процеси та економічний розвиток краю.

Конкурс проводиться з 5 лютого, коли виповнюється три роки роботи Гончаренко центру у Кропивницькому, по 8 березня 2024 року, коли відзначається Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Для участі у конкурсі учасникам\цям слід до 1-го березня 2024 року до 18.00 заповнити онлайн гугл-форму - https://cutt.ly/9wZVNxQW та прикріпити до неї концепт-сценарій феміністичної екскурсії Кропивницьким, який включає опис екскурсійного маршруту та короткі тези того, що розповідає екскурсовод\ка під час зупинок на кожній точці маршруту.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!