У Кіровограді діє цікава дитяча фотостудія “UkietechStudio”

26.05.13, 9:46

UkietechStudio
UkietechStudio
У Кіровограді діє цікава дитяча фотостудія “UkietechStudio” – це мистецька фотостудія, де фотографами виступають непрофесіонали та ще й діти. Фотороботи, які, до речі, високо оцінюються і використовуються американськими професіоналами, у вигляді виставки вирішили презентувати у бібліотеці ім. Д. Чижевського у березні.

Авторами фото виявилися діти кіровоградського  дитячого будинку «Наш дім», на базі якого була створена вищеназвана фотостудія, яка, є ще і філією Чиказької арткампанії Ukietech в Кіровограді. Усі роботи дітей в першу чергу призначені для американської компанії, портрети деяких фотографів місцевої студії навіть вже розміщені на сайті  Ukietech, втім діти встигають знімати приватні фотосесії, фотографувати для шкільних альбомів та навіть працювати на весіллях і корпоративах.

Сергій Покідов
Сергій Покідов
Сергій Покідов, директор артстудії говорить, що працюючи діти розвивають не лише себе і саму компанію Ukietech, а й живуть за рахунок своїх коштів, які заробляють своїми силами.

Стиль роботи колективу фотостудії - beautiful&crazy. Проте серед фото можна побачити і звичайні портрети, і пейзажі. Одна із фотографів арт студії Вікторія Мазур говорить, що незважаючи на велику кількість саме постановочних  художніх фото, їй більше подобаються пейзажі.

Виставка  не просто є презентацією робіт дітей, а являється певним кроком до саморозвитку, адже найбільше учасники фотостудії цінують критику.  

Вікторія Мазур
Вікторія Мазур
«Я сприймаю критику абсолютно нормально. Все ідеальним бути просто не може – це зрозуміло. Щоб і надалі продовжувати щось робити, треба щоб було якомога більше критики, при чому з усіх сторін» - розповідає Віка.


автор - Світлана Дубина, фото - автора, для сайта "Гречка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!