Кращі роботи архітекторів експонуються у бібліотеці

27.06.13, 10:00
Photo by Moyan_Brenn
Photo by Moyan_Brenn

Обласна бібліотека імені Дмитра Чижевського запрошує у хол першого поверху – переглянути експозицію фото, представлених на фестивалі «Архітектура і дизайн». Виставку організувало Кіровоградське відділення національної спілки архітекторів України, представивши на суд глядачів роботи кращих українських та зарубіжних архітекторів.

Серед номінацій Премії НСАУ 2013 – містобудування; будівля, комплекси та споруди; багатоповерхові житлові будинки; малоповерхові житлові будинки, подано проекти реконструкції ботанічного саду ім. О.Фоміна та будівництва ТРЦ «Океан-Плаза» (Київ), що їх було реалізовано в минулому році. Переможці премії конкурсу «Премія НСАУ» - кращий реалізований інтер’єр року «ІНТЕР’YEAR 2012».

Гармонійно до складу експозиції увійшли дипломні роботи студентів ІІІ курсу Кіровоградського будівельного технікуму «Архітектурне відділення» – проекти багатоповерхових житлових будинків, проекти групи житлових будинків в складі мікрорайонів, архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр і макети споруд, тощо. Викладач Людмила Харламова була горда тим, що роботи її студентів вже досягли такого рівня, аби стояти поряд з проектами маститих архітекторів України.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!