Геннадій Заболотний – про Юнацький Чемпіонат світу з легкої атлетики

17.07.13, 9:00
Геннадій Заболотний
Геннадій Заболотний

Президент Кіровоградської обласної федерації з легкої атлетики Геннадій Заболотний повернувся днями з Донецьку, де пройшов Юнацький Чемпіонат світу з легкої атлетики, і подівлися з сайтом «Тусовка» своїми враженнями.

Геннадій Заболотний:

По-перше, хочу зазначити надзвичайно високий рівень організації змагань, адже з технічної точки зору організаційний момент надзвичайно складний тому, що на полі одночасно проходять змагання з декількох видів, наприклад стрибки в довжину, штовхання ядра, забіги, загальна кількість учасників складала більше ніж 1500 чоловік з 182 країни світу.

Я переконаний, що проведенням цих змагань Федерація легкої атлетики України показала спроможність організації змагань самого найвищого рівня. Про рівень організації заходу може свідчити навіть така цифра – до проведення чемпіонату було залучено близько 600! волонтерів.

По-друге, надзвичайно позитивна, я би сказав, по-справжньому спортивна атмосфера, що панувала на стадіоні, жодної агресії глядачів по відношенню один до одного (на відміну від наприклад футболу), не було людей і напідпитку.

Засмутила мала кількість глядачів на трибунах (при тому, що відвідання чемпіонату було безкоштовним), очевидно необхідно ще багато що зробити для популяризації «королеви спорту».

Федерація легкої атлетики Кіровоградської області




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!