Ще одне приміщення ПриватБанку - на Дружби Народів

17.07.13, 13:00

Нове приміщення ПриватБанку, обладнане зонами самообслуговування, відкрилося 12-го липня на площі Дружби Народів, біля магазину «Візит».

 

Відділення буде працювати у форматі самообслуговування - черги у каси залишаються в минулому, в новому просторому та зручному відділенні будь-яку послугу можна отримати протягом декількох хвилин. У новому відділенні з виділеними зонами самообслуговування клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям.


Більше того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому.

 

З початку року у Кіровоградській області ПриватБанк вже відкрив одне нове відділення, передислокував два і оновив одинадцять відділень, до кінця року планується відкрити 5 офісів, працюючих в новому сучасному форматі самообслуговування. У Кіровоградській області працює понад 166 банкоматів, 193 термінали самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу.


текст - Анжела Дзінзюра, Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!