Є відпрацьовані батарейки? Несіть до бібліотеки!

22.07.13, 14:27
Photo by EvelynGiggles
Photo by EvelynGiggles

Кіровоградське обласне управління «Кіровоградекоресурси» та обласна універсальна наукова бібліотека імені Чижевського  кіровоградцям пропонують принести використані батарейки та підтримати таким чином соціальну ініціативу зі збереження навколишнього середовища від шкідливого впливу твердих побутових відходів, зокрема, елементів живлення (батарейки та акумулятори), які потребують спеціальної утилізації.

Нагадуємо - у вівторок 23-го липня -  Презентация проекта «Сдай батарейку – спаси крота!»

Годинники, дитячі іграшки, сигналки, пульти від телевізорів, кондиціонерів, освітлення, програмовані датчики опалення – вдома безліч речей, де використовуються батарейки. Одна пальчикова батарейка, викинута у сміття, забруднює важкими металами 20 кв. м землі або 400 л води. Тож, якщо термін роботи батарейки завершився, не поспішайте викидати у сміттєве відро. Принесіть їх до спеціального пункту прийому батарейок, що знаходиться прямо на вході до бібліотеки! Після наповнення контейнера батарейки буде зібрано та направлено на вторинну переробку.

Кожного, хто не пошкодує часу і прийде до бібліотеки протягом літа, чекає подарунок для душі. Ви можете переглянути унікальну виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Шовкові візерунки».  Ексклюзивні роботи учнів Кіровоградської дитячої художньої школи імені О. Осмьоркіна, а також викладачів:  Любов Кир’янової, Марини  Любов, Кир’янової і Олександра  Кир’янова у техніці батик.

Тут вас зустрінуть замріяний папуга, безтурботні метелики, гордий олень, екзотичні квіти, танцюючі дельфіни та веселий кіт у маках. Глядачів здивує розмаїття кольорів та різноманітність сюжетів. Милуючись роботами ви поринете у світ дитинства, казковості та фантазії. А Ваша дитина із задоволенням проведе час, граючись у казковій лицарській фортеці або у Kinect 3D ігри.

Принеси відпрацьовані батарейки – збережи довкілля для нащадків!

Photo by EvelynGiggles



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!