Музейно-туристичний фестиваль до Дня міста

19.09.13, 9:29

З нагоди Дня міста Кіровограда у суботу 21-го вересня 2013 року - з 10.00 до 17.00, - в обласному центрі відбудеться Другий Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль - з  метою розвитку національного туристичного продукту, налагодження ділових контактів між підприємствами і організаціями, висвітлення та популяризації досягнень у розвитку туризму центрального регіону.

У програмі Фестивалю передбачено роботу міжрегіональної туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує – 2013», проведення конкурсів серед музейних закладів та представників туристичної галузі області, презентацію роботи сільських «зелених» садиб Кіровоградщини, ярмарку робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, показові виступи вихованців туристських гуртків м.Кіровограда та багато чого цікавого.

Цього року презентацію туристичного потенціалу нашої області та інших регіонів України буде проведено на вулиці Дворцовій та Театральній площі, а також на площі біля Обласного краєзнавчого музею. Під час фестивалю  відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із туристичними цікавинками свого краю та отримати продукцію із зазначенням контактної інформації про відпочинок.

Окремою експозицією будуть представлені «зелені садиби» області та народні майстри, що представлятимуть свої послуги у даному виді туризму. На площі біля обласного краєзнавчого музею будуть представлені музейні заклади області.

Додаткова інформація за телефонами: (0522) 24-53-66 – Ірина Миколаївна, Дмитро Миколайович




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!