Барвами життя сяяла бібліотека у Кіровограді

06.11.13, 13:39
Фестиваль Барви життя
Фестиваль Барви життя

Вчора, 5-го листопада у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім.А.П.Гайдара відбулося свято юних талантів з нагоди підведення підсумків обласного туру Всеукраїнського фестивалю обдарованих дітей з вадами здоров’я «Барви життя».

Організатори заходу: департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласний центр народної творчості, обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара та обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості».

Під час вернісажу талантів «Барви життя» юні дарування демонстрували свої творчі досягнення, майстерність та велику любов до мистецтва. Визначення переможців відбулося у таких номінаціях: вокальний та хореографічний жанри, декоративно–прикладне мистецтво, фотографія та поезія.

Переможцями стали:
Бєлік Софія,
Белоконенко Анастасія та Хорошайлов Олександр,
Хмеленко Антон,
Гроздєва Каріна та Опацька Юлія.

Всі учасники регіонального туру Всеукраїнського фестивалю «Барви життя» були нагороджені пам’ятними подарунками, грамотами та дипломами.

Прикрасою свята талантів стали виступи членів бібліотечного підліткового клубу «Арт-Світ», які підготували для дітей приємний сюрприз – незрівняні пісенно-музичні та хореографічні номери.  У рамках заходу у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів було розгорнуто виставку творчих робіт дітей - юних учасників фестивалю, яка діятиме до 10 листопада 2013 року.

Всеукраїнський фестиваль «Барви життя» проводиться з метою залучення людей з обмеженими можливостями до занять різними видами художньої творчості, виявлення нових талантів, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації засобами мистецтва.  Упевнені, що такі заходи допоможуть об’єднати небайдужих людей до проблем дітей з особливими потребами для подальшої підтримки їх творчої наснаги та реалізації обдарувань.

текст та фото - Ельміра Небесна




  • Фестиваль Барви життя
  • Фестиваль Барви життя
  • Фестиваль Барви життя
  • Фестиваль Барви життя
  • Фестиваль Барви життя
  • Фестиваль Барви життя

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!