Кіровоградські лялькарі найкращі: Вистава "Бука" перемогла на конкурсі «Прем’єри сезону»

07.11.13, 10:00

Щороку Український центр Міжнародної спілки діячів театру ляльок «UNIMA -Україна» влаштовує огляд-конкурс «Прем’єри сезону», оцінюючи нові постановки театральних колективів України.

Вистави театрів ляльок, учасників конкурсу, поділяються на три категорії: «Для дітей дошкільного віку», «Для дітей молодшого шкільного віку» та «Для дітей середнього і старшого шкільного віку». Головує у журі почесний президент Українського центру Міжнародної спілки діячів театру ляльок «UNIMA -Україна», Народний артист України Сергій Єфремов.

Цього року колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок теж надіслав для участі у конкурсі свої прем’єрні вистави: «Ведмідь-рятівник» у постановці заслуженого діяча мистецтв України Є.Гімельфарба та «Бука» М.Супоніна, постановку якої здійснили актриси театру, Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, заслужена артистка України, та Евеліна Новопашена. Саме остання прем’єра кіровоградських лялькарів і перемогла у номінації «Найкраща постановка для дітей віком від 3 до 6 років», про що свідчить Диплом та лялька-сувенір, символ конкурсу. Це ще одне приємне підтвердження високого рівня професійної майстерності творчого колективу. Вітаємо з перемогою, пише сайт Гречка



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!