Юні кіровоградські зірочки - на «Різдвяній зірочці» у Мукачево!

22.01.14, 16:03

Різдвяні свята для вихованців Зразкового художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» обласного ЦДЮТу пройшли під незабутніми враженнями від краєвидів Закарпаття. У невелике і неповторно мальовниче місто Мукачево з’їхались талановиті діти з різних куточків України.Тут з 10 по 12 січня 2014 рокупроходив XVII Всеукраїнський відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні "Різдвяна зіронька -2014", в якому взяли участь вихованці молодшої групи студії.

Антарес виступив у Мукачево
Антарес виступив у Мукачево

Довгою була дорога до Закарпаття: декілька видів транспорту, безліч пересадок, але гостинна зустріч наших зірочок організаторами фестивалю зняла втому як рукою. Затишні кімнати, м’які ліжечка та смачні страви дали змогу діткам добре відпочити після важких випробувань дорогою. Для учасників конкурсу була організована захоплююча екскурсія по місту.

Антарес виступив у Мукачево
Антарес виступив у Мукачево

Цей щорічний фестиваль започатковано ще у 1997 році Мукачівським Будинком школярів за сприяння управління освіти та відділу у справах сім’ї і молоді Мукачівського міськвиконкому на виконання Національної програми “Діти України” та програми “Робота з обдарованою молоддю”. За цей час фестиваль став відомим далеко за межами Закарпаття. Участь у фестивалі беруть діти з багатьох областей України. В цьому році показали себе близько 60-ти вокалістів та 10-ти ансамблів. Продемонстрували свою майстерність діти віком від 7 до 21 року. 
На високому рівні показали себе молодші вихованці студії вокального мистецтва «Антарес»: Аврахова Яна, Вернигора Віола, Береза Діана, Дороганич Софія, Карпенко Вікторія та Яцина Дарія.


Антарес виступив у Мукачево
Антарес виступив у Мукачево

Завдяки своєму неповторному співу, наполегливості і плідним заняттям із керівником гуртка О. Дороганич вихованці колективу різних вікових категорій щоразу отримують дипломивисоких ступенів. Унікальні костюми, зачіски, артистичні вміння та вокальна підготовка полонили серця суддів конкурсу "Різдвяна зіронька -2014", які нагородили молодих талантів дипломом третього ступеня. Ми пишаємось нашими зірочками і вітаємо їх з першою перемогою у конкурсі всеукраїнського рівня. Бажаємо колективу та його керівнику натхнення, творчого росту і нескінченних перемог. Ми віримо в кожного нашого вихованця!


Підготувала Я.Тарасенко – методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!