Дітки з особливими потребами святкували Масляну

27.02.14, 11:31

 У середу, 26 лютого, у комунальному закладі «Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради» відбулося святкування другої Річниці Центру та народного свята Масляної!
На захід до закладу завітали батьки з дітьми, що займаються у Центрі, запрошені гості та вихованці ЗОШ №13, які прийшли зі своїм вокально-хореографічним подарунком.

 Як відомо, жодне масштабне свято не обходиться і без почесних гостей. Свято Річниці Центру та Масляної також було не виключенням. Побажати багато теплих слів на перспективу розвитку Центру та подякувати за старання та досягнення сьогодення прийшли голова Кіровської районної у місті ради О.Рацул, голова Ленінської районної у місті ради В Заботкін та священнослужителі Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці. Також завітала на свято голова громадської організації «Народна Академія Творчості» Ельміра Небесна та співробітники Кіровоградської обласної бібліотеки
 ім. А. П. Гайдара.

 До організації свята підійшли зі справжнім творчим натхненням: співробітники Центру грали чарівних героїв у казковій виставі, а діти-інваліди декламували вірші та співали пісень, демонструючи власні уміння. Проте, традиційний підхід до організації свята був доповнений справжньою масляничною родзинкою: наприкінці святкового дійства усі присутні спершу спостерігали обряд спалювання опудала, а потім частували смачними млинцями та гарячим чаєм.

 Тож, свято відбулося і Весна таки прийшла! Тепер залишилося дочекатись, коли ця квітуча гостя завітає до нас не у казковій виставі, а по-справжньому!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!