Новоукраїнка - нашим захисникам!

14.04.14, 9:00
фото - http://hubs.com.ua
фото - http://hubs.com.ua

Активісти Новоукраїнського району організували збір коштів та необхідних матеріалів для підтримки наших захисників, які знаходяться на передовій в південно-східних регіонах нашої країни. Воїни знаходяться в окремих частинах в дуже складних умовах. Куди ідуть ті кошти, які люди перечислили на допомогу армії, невідомо. Воїнам немає на чому спати, немає чим вкритись, немає що їсти, не вистачає інших вкрай необхідних побутових речей. В цьому переконались активісти, відвідавши безпосередньо військові частини з гуманітарною допомогою. В районі зібрано чотири вантажні буси з матрацами, подушками, продуктами і речами першої необхідної допомоги. Активну участь беруть підприємці, державні установи, школи, лікарні.

Є вражаючі випадки, коли діти приносять торбинки з крупою, картоплею, консервацією з тих сімей, де в самих не завжди є що їсти, старі люди несуть останнє. Так, з сусіднього району в с. Піщаний Брід 82 - річний дідусь віддав останній мішок муки. Активісти відмовлялись брати, так він, не дивлячись на те, що ліва рука паралізована, намагався сам вантажити мішок у машину. А трирічний хлопчик, коли вже збирались активісти виїжджати з села, хрестив їх, сидячи у матері на руках, разом з усіма людьми, що проводжали, благословляючи. І таких фактів можна навести дуже багато.

Хоча є і факти надзвичайної байдужості. Особливо вражає байдужість голів окремих сільських рад, це в основному голови від партії регіонів, які не тільки не організовують збір коштів та матеріалів, а навіть відмовляються допомогти передати вже зібране простими людьми, до районного центру. Ряд фермерів зайняли вичікувальну позицію. Щось передали ще три неділі тому і тепер заявляють, що вони зробили все, що змогли, Що саме передали, куди і хто, достеменно не відомо. А воїнам кожен день потрібно їсти, і це протистояння затягнеться не на один день, і напевно не на один місяць. Наша держава в тому жахливому стані, до якого привів її злочинний уряд, і вона не в змозі належним чином забезпечити всім необхідним наших захисників. І хто, як не ми. повинні в цей складний час підставити своє плече? Ми сильні коли ми всі разом!

автор - Олег Талашкевич



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!