День довкілля у Центрі: У Кіровограді пройшла екологічна акція

29.04.14, 9:31

До 28-річниці Чорнобильської трагедії у Кіровограді пройшла екологічна акція "День довкілля у центрі". У комунальному закладі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради» була проведена грандіозна масштабна екологічна подія, співорганізатором якої була обласна громадська організація «Народна академія творчості» під керівництво Ельміри Небесної.

Також, до акції приєдналися священнослужителі та молодіжна організація Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці, міська станція юних техніків, депутат Кіровської районної у місті ради Андрій Яровий, кафе-піццерія «Старе місто», приватний підприємець Сергій Бугаєнко та багато небайдужих людей.

Захід супроводжувався цікавими майстер-класами Ірини Костинської та Мілади Федорової, на яких діти-інваліди мали змогу виготовляти власноруч із маленьких клаптиків тканини чарівні квіти, створювати кораблики із шкаралупи грецького горіха та яєчної шкаралупи та запускати їх у плавання, а також ліпити із солоного тіста різні фігурки та забарвлювати їх різними кольорами.

В той час, як діти займалися на майстер-класах, дорослі висаджували дерева та здійснювали прибирання території, а команда кафе-піццерії «Старе місто» під керівництвом відомого учасника програми «Ревізор проти Шеф-кухаря» Андрія Тєряєва готували смачний обід для учасників акції. По закінченні акції була здійснена презентація емблеми Центру, яку намалювали вихованці дитячої художньої школи ім.О. Осьмьоркіна та автора ідеї Анатолія Протаса. Акцію відвідали більше 60 осіб, і кожен залишив на згадку про День довкілля яскраві враження. Директор Центру Анна Заботкіна дякує всім, хто приєднався до цього заходу.


У планах керівництва комунального закладу ще багато цікавих акцій. Приходьте до них у гості за адресою вул. Бєляєва,72 (це біля ЗОШ№13).




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!