Кафе "Глорія" гостинно приймала патріотів на святі "Вареник День"

29.07.14, 13:00

Останній суботній день липня увінчався патріотичним настроєм відвідувачів Дендропарку. А причиною цього стало свято "Вареник День", яке проходило в кафе "Глорія" 26-го липня. Особливою умовою, яка ставилась перед гостями заходу, став народний елемент одягу, а саме - вишиванка!

Ті особи, які сумлінно віднеслися до цього побажання не лишились без винагороди! Адже наявність вишиванки дала право палким патріотам безкоштовно поласувати варениками. Для любителів традицій України та її культурних надбань, кафе "Глорія" підготувало справжнє свято з веселими тематичними розвагами!
Дві команди, які складались з мужніх козаків та чарівних дівчат, змагались за звання кращих знавців у приготуванні вареників. Кожен член команди доклав своїх зусиль для того, щоб врешті-решт отримати заповітну перемогу. Підказки вболівальників невпинно лунали до стривожених конкурсантів, які на швидкість та якість замішували тісто, готували пюре, різали цибулю та ліпили вареники! Малеча також взяла участь в незвичайній розважальній програмі. Використовуючи чистий папір, що послужив їм за сорочку, та тримаючи у руках маркер, найменші патріоти мали зобразити на собі вишиванку. Словом, дали розгулятись дитячий фантазії, розвиваючи її межі в руслі патріотизму!

Ось так кіровоградці провели вихідний день в кращих традиціях українського народу!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!