Недільний день у Дендропарку цілком належав дітлахам

05.08.14, 10:00

Минулої неділі ТМ "Рудь" вітала мешканців та гостей Кіровограда у Дендропарку на "Святі Морозива № 1 – Діти хочуть миру!". Цей веселий родинний захід прикрасив маленькі обличчя дітлахів широкими посмішками, світло від яких можна було порівняти із сонячним.

Протягом дня діти розважались на ігровій програмі, за участь в якій кожен маленький непосидючий активіст отримував солодкий освіжаючий презент та цілий пакет з подарунками від організатора сьогоднішнього заходу - "ТМ "Рудь". Під ритми найпопулярніших хітів сучасності, малеча танцювала на головній сцені парку, відчуваючи себе зірками дитячої дискотеки.

Всі, хто ласували на святі смачним морозивом "Рудь", обмінювали обгортки від нього на спеціальну валюту – Рудики. Саме за цю "валюту" можна було придбати сувеніри, стати моделями для боді-арту, побувати в дитячому "тату салоні" чи отримати повітряну кульку.
Особливо яскраво дітлахи реагували на величезних ляльок, а бажання здійснити фото напам'ять невпинно лунали один за одним. Прохолоди заходу додали водні бої, в яких перспектива намокнути до нитки лише приваблювала невгамовну малечу!

Недільний день у Дендропарку цілком належав дітлахам, які балували себе несамовитими розвагами та смакували морозиво від організатору заходу – ТМ "Рудь", найбільшого виробника морозива України.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!