Фестиваль настільних ігор "Вільний стіл": Всі перемогли!

22.09.14, 13:00

З нагоди Дня міста у Кіровограді у минулу суботу відбувся надзвичайно цікавий та оригінальний захід – Фестиваль настільних ігор «Вільний вітер». Фестиваль пройшов за підтримки депутата Кіровоградської міської ради Олександра Шамардіна – у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12.

Організатори заходу запросили кіровоградців як принести свої улюблені настільні ігри, так і зіграти у ті розваги, що будуть запропоновані на столах у дворику. У що грала молодь, діти і дорослі?! У все цікаве, починаючи з «Монополії», «Цитаделі», «Magic: The gathering», «Munchkin» та закінчуючи такими іграми як «Dobblo» і «Коронація». А ще були різноманітні розваги для наймолодших, що їх принесли вихователі студії «Невгамовні» та настільний хокей, який надав Володимир Куделя.

Було весело і приємно святкувати День міста і вітати Кіровоград із 260-річчям! Затишна атмосфера дворику, можливість зіграти за зручними столами, солодкі подарунки та призи, що їх надав депутат Кіровоградської міської ради Олександр Шамардін – все це стало запорукою приємного вечора у гарній компанії у рідному місті. Придумав та координував фестиваль Олексій Дуванов. За його словами, це вже другий фестиваль (перший був експериментальним і пройшов до Дня незалежності). І, оскільки захід всім сподобався, то фестиваль буде традиційним!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!