​Батьки олександрійських школярів мають шанс організувати безпеку дітей

01.10.14, 12:00

Школи Кіровоградщини активно переходять на сучасні інноваційні технології, запропоновані ПриватБанком. З початку введення в дію нової соціальної програми, в багатьох школах регіону запрацювала нова система безпеки, обліку відвідувань та оплати шкільних обідів. Унікальна можливіть здійснювати постійний контроль за своїми дітьми з'явилася тепер і в Олександрійському колегіумі.

“Ми пропонуємо безкоштовні платіжні (наголошую, не кредитні) карти Юніор ПриватБанку для організації системи безпеки у навчальних закладах - ведення електронного табелювання, безкоштовного смс-інформування батьків про те, що їхня дитина зайшла чи вийшла з приміщення школи, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Крім того, ці картки зручно використовувати як електронні гаманці, куди батьки можуть перераховувавати кошти на шкільні обіди. Але якщо батьки, з будь-яких причин, не бажають використовувати ці картки як платіжні, будь ласка, їх можна використовувати лише як карти безпеки”.

“Від такої співпраці у виграші всі - і ми батьки, і школа, - продовжує розмову Леся Григораш, мати Захара, учня 1-Д класу спеціалізованої школи “Олександрійський колегіум”. - Адміністрація школи має чудовий інструмент інформування нас і про успішність наших дітей, і про новини школи, до речі всі смс - безкоштовні. Ми ж отримуємо можливіть як контролю за відвідуванням, успішністю, так і за витратами своїх дітей. Я хочу бути впевнена, що мій син витратив “обідні” кошти не на чіпси у сусідньому кіоску, а саме на придбання обіду у шкільній їдальні”.

Час приходу і виходу дитини зі школи фіксується за допомогою зчитування карти Юніора через термінал. Батьки отримують безкоштовні смс-повідомлення з інформацією про прибуття/вибуття дитини зі школи, про кожну трату грошей з карти. Така зручна і легка у використанні технологія дає змогу учбовому закладу застрахувати себе від таких неприємних інцидентів, як втрата учнем готівки або її крадіжка. Навіть якщо дитина втратить карту, гроші на ній залишаться в цілості й схоронності. Втім, багато батьків хотіли б вберегти гроші не тільки від невиправданих витрат або крадіжок, а й від спокус власних чад. На цей випадок карта Юніора надає батькам масу можливостей. По-перше, протягом двох хвилин після того, як школяр розплатився карткою Юніора, на телефон батькам приходить смс-повідомлення про суму покупки і місце, де вона здійснена. По-друге, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки. Третій варіант контролю - встановлення щоденного ліміту витрат. Словом, можна бути впевненим, що всі виділені школяру гроші не вивітряться за пару годин. Для поповнення балансу дитячої карти батькам не потрібно приходити у відділення Банку або шукати банкомат: Кошти дитині можна щоразу переводити з власної картки ПриватБанку чи просто встановити послугу регулярне поповнення через мобільний банкінг Приват24.

Крім всіх перерахованих переваг платіжна карта Юніора - це ще й потужний виховний інструмент. Діти стають власники особистої платіжної картки. Вони знають, скільки грошей на рахунку і скільки можна витратити. Вони навчаються і планувати і контролювати витрати. Кожен починає розуміти, що таке банк та фінанси, як слід розпоряджатися та цінувати кожну копійку. І що найголовніше - діти поступово стають самостійнішими та впевненішими, позбавляючись від надмірної батьківської опіки.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!