Вихованці дитячого будинку «Наш дім» - на з’їзді дитячих громадських організацій і установ України

11.10.14, 12:00

Вихованці дитячого будинку «Наш дім» взяли участь у з’їзді дитячих громадських організацій і установ України, який проходив у Київському Гідропарку. Організатором заходу виступила ВДГО «Дитячий альпійський рух України», пише сайт міськради.

Дітям була запропонована цікава і видовищна програма: вони каталися на квадроциклах, стріляли з лука, лазили по канатах, плавали на байдарках. А разом з дорослими готували на вогнищі справжній український борщ та козацьку кашу. Під час ватри вихованцям розповідали історію України часів козаччини, знайомили зі стравами і методами приготування їжі козаками, з українським побутом у різні історичні періоди, говорили про важливі історичні моменти державотворення України.
Діти побували на Майдані Незалежностіі - вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, оглянули фотоекспозицію буремних днів на Майдані у грудні 2013 року - лютому 2014 року. Не обійшли увагою і виставки в Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, діараму експозицій «Трагедія і доблесть Афгану. На чужих війнах», найстарішу пам’ятку історії, архітектури та фортифікаційної техніки - музей «Золоті ворота».
Під час подорожі до Києва діти ще більше здружились між собою. Вихованці і їх вихователи висловили щиру вдячність громаді «Центральний корпус «Армія спасіння», що у м. Кіровограді, які фінансово допомогли організувати таку поїздку.
Сьогодні діти з радістю переглядають фотографії, діляться враженнями та вже мріють про наступну подорож до українських Карпат.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!