​Бонуси для домашніх улюбленців надає Кіровоградська ветеринарна клініка

03.11.14, 12:00

Надзвичайним партнером програми “Бонус Плюс” ПриватБанку стала нова сучасна “Ветеринарна клініка”, що приймає чотирилапих клієнтів за адресою: вул.Київська,67. Відтепер за лікування домашніх улюбленців в цій клініці їх гоподарі, власники карт ПриватБанку, будуть отримувати приємні 10% бонусів та 1% за придбання ліків в аптеці.

"Я просто у захваті від такої співпраці, - розповідає Сергій Яротнік, директор “Ветеринарної клініки”. - Я вже не раз думав про необхідність створення дисконтної програми для своїх клієнтів. Але кожен раз відволікав із вирішенням цього питання, на все не вистачає часу. ПриватБанк же взяв на себе всі мої організаційні проблеми. Я тепер опікуюсь лише основним - лікуванням братів наших менших, а не переймаюсь проблемою дисконтних карт, програм, веденням обліків тощо. Картки ПриватБанку стали дисконтними, по ним наші клієнти отримають 10% знижку у вигляді бонусів за послуги клініки та 1% за придбання ліків в нашій аптеці. Хто ж не має карти ПриватБанку, то не проблема. Лише за 5 хвилин її можна оформити у будь-якому відділенні (одне з яких - поряд), і також приєднатись до Бонусної програми”.
Сергій Яротнік, директор “Ветеринарної клініки”
Сергій Яротнік, директор “Ветеринарної клініки”
“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

Зазвичай всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси у вигляді грошей накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту Універсальна. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі (зайти в розділ “Меню”, потім “Перегляд балансу”, а далі “Бонус Плюс”). Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24 (через розділи “Меню”, “Виписки по картах”, “Бонусний рахунок”). Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

“А тепер, за допомогою версії мобільного додатку “Бонус Плюс” для Android і IOS клієнти ПриватБанку можуть контролювати свої бонусні рахунки, оперативно дізнатися про найближчі до Вас точки - партнери "Бонус Плюс" і отримати бонуси за покупку при оплаті карткою ПриватБанку, - розповідає Вікторія Діденко, керівник відділення №28 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Крім того, користувачам сервісу буде доступна повна інформація про акції та спецпропозиції магазинів. Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно на iPhone і Android”. Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!