Купіть симпатичний сувенір - зробіть добру справу!

12.12.14, 12:00

Кожні три хвилини у світі діагностується новий випадок захворювання на рак молочної залози. Тому своїм обов’язком компанія Avon, яка давно працює і в Україні, і на Кіровоградщині, вважає покласти край цій жахливій статистиці, надаючи кожній жінці високоякісну та доступну медичну допомогу. Компанія Avon, у рамках благодійної програми «Разом проти раку грудей», понад двадцять років прикладає неабиякі зусилля для забезпечення усім без винятку жінкам доступної та якісної медичної допомоги, виявлення та дослідження причин появи раку молочної залози, а також розробку нових методів профілактики захворювання.

Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Благодійні Походи Avon «Разом проти раку грудей», які у 2012 році відзначили свій 20-річний ювілей, об’єднали більше 58 країн у спільній боротьбі проти цієї хвороби. За весь час свого існування програма зібрала більше $ 740 млн. благодійних внесків, які пішли на фінансування досліджень та надання доступу жінкам до якісної медичної допомоги.

Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Завдяки благодійним Походам Avon:
- більше 17 млн. жінок у всьому світі змогли пройти безкоштовне мамографічне обстеження грудей;
- близько 100 млн. жінок дізналися про методи профілактики та лікування захворювань молочної залози;
- фінансову підтримку у розмірі $175 млн. отримали передові дослідження у галузі лікування, виявлення причин захворювання та методів профілактики раку грудей.

Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Купіть сувенір - зробіть добру справу!
Напередодні Нового року збір благодійних коштів на проведення Походів Avon відбувається і за рахунок продажу благодійної продукції Avon серії «Рожева стрічка». Це так звані "соціальні сувеніри", купивши які ви робите вагомий внесок у спільну благодійну справу! Усі кошти від продажу сувенірів «Рожева стрічка» використовуються на придбання сучасного діагностичного обладнання для онкологічних лікарень різних регіонів України. Асортимент продукції періодично змінюється і доповнюється.

Якщо Ви бажаєте придбати сувеніри «Рожева стрічка», зверніться до Представника Avon у Кіровограді - це Ольга Пацюк, - за номерами: 066-113-31-68 або 067-520-08-84. Також ви можете перерахувати благодійний внесок у фонд "Здоров`я жінки та планування сім`ї" на банківський рахунок. Натисніть, щоб зберегти і роздрукувати квитанцію для переказу пожертвувань



Комментарии

Ольга Пацюк 8 января 2015 16:47
1
Спасибо за поддержку благотворительных программ AVON !
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!