​Народний депутат передав діткам подарунки від Миколайчика

20.12.14, 16:00

Майже 3000 учнів початкової школи з Вільшанського, Бобринецького, Компаніївського, Новоукраїнського, Добровеличківського, Кіровоградського отримали солодкі подарунки в рамках акції «Святий Миколай іде до дітей», яку започаткував рік тому народний депутат України Станіслав Березкін. В гості до маленьких глядачів приїхав Кіровоградський академічний обласний ляльковий театр та показав їм виставу «Лисичка-сестричка та вовк-панібрат».

«Найбільше у виставі мені сподобалися пісні, які співали лисичка-сестричка і вовчик-братик, - ділиться враженнями від побаченого Іван Федосєєв, учень 3-Б класу Помічнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. – Також було весело спостерігати, як лисичка дурила вовчика. Але я розумію, що будь-яка брехня рано чи пізно буде покарана. Тому краще не обманювати».

«Ми щиро вдячні Станіславу Семеновичу за його турботу та реальні справи, які він робить для нашої громади та наших дітей, - зазначила педагог Новоукраїнської ЗШ №8 Тамара Олексіївна Шевченко, - минулого року я теж приводила дітей на виставу, з якої вони поверталися сповнені гарних вражень та з солодкими подарунками. Ми бачимо усміхнені обличчя дітей і розуміємо, що для щастя їм потрібно небагато - люблячі батьки, мирне небо над головою та небайдужі люди, які готові руку допомоги простягнути і солодощами пригостити».

«Дуже важливо, що ми, дорослі, розуміли, що новорічні свята для дітей – це найочікуваніші. Тому що в ці дні збуваються їхні мрії, вони чекають на подарунки, на сюрпризи. Поки батьки воюють на фронті – ми повинні спільними зусиллями повинні дбати про дітей, щоб вони були усміхнені, щоб їхні мрії збувалися і щоб вони відчували турботу та захист», - сказав народний депутат України Станіслав Березкін.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!