Елітне "Межигір'я" на Кіровоградщині відкрили для дітей

29.12.14, 14:00

На Кіровоградщині віддавна діє зване "Олександрівське Межигір'я" - елітна база відпочинку, нібито спортивно-оздоровчий комплекс - для пенсіонерів міліції, про яку ходили чутки, що вона служила "сім'ї" Януковича. Тоді УМВС у Кіровоградській області таку інформацію спростувало і пообіцяло, що комплекс стане доступним для всіх.

Днями до закладу в Олександрівському районі Кіровоградської області, що перебуває на балансі УМВС Кіровоградської області завітали діти з навколишніх населенних пунутів. Серед них вихованці секції гирьового спорту з Соснівки, спортсмени з Олександрівки. В рамках попередньої домовленості з начальником УМВС у Кіровоградській області 15 дітлахів відвідали басейн, що розсташований на території спорткомплексу УМВС. Серед них син учасника АТО.

Андрій Лаврусь
Андрій Лаврусь
"Заклад має бути відуритим для всіх, - наголосив Андрій Лаврусь, депутат Олександрівської районної ради, громадський активіст, один з ініціаторів широкого вмкористання ресурсів закладу. - Сьогодні вперше діти району отримали змогу поплавати в басейні. Я впевнений, що це не в останнє. Приїхати сюди зможуть і діти з інших населених пунктів Олександрівського району".

фото Валерій Лебідь, сайт "Гречка"




  • Андрій Лаврусь

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!