Машинобудівний коледж відкрив новий спортзал для студентів завдяки партнерам

16.01.15, 18:00

Напередодні новорічних свят у Кіровограді відбулося відкриття нової спортивної зали для студентів Машинобудівного коледжу. До свята і студенти, і ЮніорБанк готувались заздалегідь. Господарі отримали новенький сучасний спортивний інвентар від ЮніорБанку, а гості з задоволенням подивились спортивні номери, підготовлені найспортивнішими юніорами.

“Ми та ПриватБанк дивимось у одному напрямку - виховання здорового, гармонійно-розвинутого майбутнього покоління, - розповідає Микола Сторожук, директор Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету. - Приємно, що Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку відгукнулись на наше прохання про наповнення нової спортивної зали інвентарем. Наші діти тепер будуть мати змогу розвиватись фізично, користуючись новеньким обладнанням”.

“ЮніорБанк бачить своїм завданням залучити всіх першокурсників до навчання фінансової грамотності, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. . Часто ми зустірічаємось з явищем, коли студенти мають відмінні теоретичні знання, та коли справа доходить до практики, виникають труднощі. Тому наші уроки фінансової грамотності включають в себе не лише теоретичний курс, але й практичні заняття. Адже наші першокурсники - це ще діти, які з задоволенням приймають участь у ігрових формах навчання - бізнес-квестах, екскурсіях, вікторинах тощо”.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань молодих людей віком від 6 до 17 років створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчають дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти.

ЮніорБанк пропонує безкоштовні платіжні карти Юніор для організації системи безпеки у навчальних закладах - ведення електронного табелювання, безкоштовного смс-інформування батьків про те, що їхня дитина зайшла чи вийшла з приміщення школи. Крім того, ці картки зручно використовувати як електронні гаманці, куди батьки можуть перераховувавати кошти на шкільні обіди. Але якщо батьки з будь-яких причин не бажають використовувати ці картки як платіжні, їх можна використовувати лише як карти безпеки. На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські юніори? Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!