Веселі і корисні канікули для школярів

24.01.15, 14:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку запросив кіровоградських школярів долучитись до акції “Проведи канікули круто - стань банкіром”. Більше півсотні екскурсій та сотні уроків фінансової грамотності було проведено банкірами області для учнів шкіл під час зимових канікул.

Новорічні та різдвяні канікули час для чудесного зимового відпочинку та активного пізнання нового. Аби юні кіровоградці не нудьгували, ЮніорБанк запросив усіх бажаючих спробувати себе у якості банкіра. Задля цього запросили учнів всіх шкіл до відділень ПриватБанку, яких по всій області працює більше 60, де провели надзвичайно цікаві уроки фінансової грамотності та екскурсії.

“Ми запропонували нашим юним друзям провести зимові канікули разом. На уроках фінансової грамотності ознайомили всіх з роботою банківської системи, навчали користуватись банкоматами, терміналами самообслуговування, інтернет-банкінгом тощо. Сьогодні уявити собі сучасну молоду людину, яка не вміє користуватись найновішими технологіями, в т.ч. у банківській сфері, - неможливо. Сучасні школярі прагнуть до знань, а ми лише допомагаємо їм у цьому, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Канікули - це час не лише для відпочинку, але й для пізнання нового. Впевнена, що таке спілкування принесе не аби яку користь як юніорам, так і банкірам”.

“Найбільше враження справили екскурсії відділеннями, під час яких ми спробували себе у якості банкірів, - ділиться враженнями Данило Бомко, учень кіровоградської ЗОШ №25. - Я ніколи не думав, що професія банкіра настільки цікава. А ще мені сподобалось працювати з терміналом та банкоматом. Зовсім не складно. Мрію стати клієнт-менеджером та допомагати людям користуватись терміналами”.

З 1 лютого стартує новий навчальний рік БізнесШколи ЮніорБанку. Майбутніх банкірів чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Преображенска,26/70. Олександрійска БізнесШкола чекає своїх учнів за адресою: вул. Леніна,122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери БізнесШколи, а молоді та перспективні учні Світловодських БізнесШкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул.Леніна,94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері БізнесШкола і для Новоукраїнськиї школярів, на яких чекають за адресою: вул.Леніна,7.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!