​Чи настільки серйозна справа Кохання?

17.02.15, 12:00

12 лютого, напередодні найромантичніго свята року Дня Святого Валентина працівники Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка, організували веселий подарунок для своїх відвідувачів – гру з КВК «Кохання справа серйозна».

Позитиву та веселощів усім відвідувачам заходу вистачило сповна. Адже за титул найсмішнішої команди Кіровограда змагалися вже знані коміки міста – команди «Имеешь право», «СКІФ» та «8 марта». В залі зібралося багато прихильників КВК, які повеселилися від душі. Команди вражали вдалими жартами та відмінним почуттям гумору. Слідкувало за змаганням авторитетне журі.

В рамках конкурсу «Привітання» команди познайомились з глядачами та розіграли багато цікавих сценок на тему кохання. Під час інтерактивної «розминки» учасниками гри стали й члени журі та глядачі, які задавали каверзні запитання командам. Конкурс проходив настільки захопливо, що задавати запитання почав навіть ведучій – Олексій Ніколенко. За результатами цього конкурсу було визначено краще запитання – про прем’єру скандального фільму «50 відтінків сірого». Автор запитання отримав подарунок від магазину канцтоварів «Kancler.com».
Останній конкурс - «музичне домашнє завдання» продемонстрував присутнім, ще й відмінні вокальні данні команд.
В результаті «веселих» змагань перемогу разом з чудовими подарунками від магазину «Дары Востока» та розважального комплексу «Вельвет» отримала команда «СКІФ».

Почесне друге місце та подарунки від партнера заходу магазину канцтоварів «Kancler.com» отримала досвідчена команда «8 марта».
Третє місце посіла молода перспективна команда «Имеешь право», яка також не залишилась без подарунків. Давній друг та партнер бібліотеки ковзанка «Слайз» люб’язно надала гравцям білети на відвідання ковзанки.
Арт-директор нічного клубу «Распутін» Кирило Мельник, високо оцінив рівень гри команд та подарував гравцям усіх команд білети до клубу.
В перервах між конкурсами свою музику глядачам дарували молоді талановиті музиканти – Аліна Шевченко та Максим Кондратенко.
Як зазначила під час свого виступу Валентина Зеленіна, заступник директора обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка, подібні ігри в бібліотеці відбуваються вперше, але те як пройшла гра і які емоції по собі залишила наводять на думку, що вона буде точно не останньою.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!