​Баскетболісти клубу «Золотой вєк» - на чолі турнірної таблиці

04.03.15, 18:00

Кіровоградський БК «Золотой вєк» 1-го березня завдав поразки (у повторному матчі - перший був у суботу 28 лютого) дніпропетровським баскетболістам із БК «Дніпро-ДВУФК» (89:83) і закріпився на чолі турнірної таблиці Чемпіонату України у Вищій лізі.

Сценарій протистояння відрізнявся від першої гри. Гості були націлені будь-що взяти реванш і зі стартової чверті почали працювати над його вітленням. Вигравши першу чветь і рівно зігравши другу, на велику перерву дніпряни пішли з 8-очковою перевагою (46:38). Виправили ситуацію наші баскетболісти у передостанній 10-хвилинці, після якої вже вони із незначним 4-очковим запасом випереджали суперників. Все вирішила заключна 10-хвилинка, яка пройшла у рівній боротьбі, на великих швидкостях, із неймовірною самовіддачею гравців обох команд.

Успіх підопічних Андрія Білозерського у заключній чверті став можливий завдяки передусім серії влучних триочкових у виконанні капітана команди Богдана Сосоя та Андрія Чайки, однак і вони не гарантували перемогу. Інтрига трималался до заключних 30 секунд гри, коли гості скоротили відставання до 4 очок (83:87), але два успішно реалізовані штрафні Глібом Бузьком та невдала атака дніпрян позбавила їх шансу реваншуватися. Найбільше зусиль для перемоги БК «Золотой вєк» доклав Богдан Сосой, накидавши у кошик суперників 28 очок, зробивши 3 підбирання і 5 результативних передач. Суттєвий внесок у перемогу зробили Андрій Чайка, Гліб Бузько і Микита Мизь, які разом набрали 52 очка.

БК «Золотой вєк» – БК «Дніпро-ДВУФК» - 89:83 (20:28, 18:18, 26:14, 25:23). Наступний тур кіровоградські баскетболісти теж проведуть удома. 21-22 березня вони прийматимуть харківський «Авантаж-Політехнік».

джерело - сайт "Гречка", текст, фото відео - Євген Савранський



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!