ПриватБанк збільшує банкоматну мережу Кіровоградщини

19.03.15, 14:00

19 новеньких сучасних банкоматів ПриватБанку чекають на встановлення на території області. Розширення, оновлення мережі банкоматів диктується часом та необхідністю, враховуючи збільшення кількості клієнтів ПриватБанку. В черговий раз ПриватБанк підтверджує звання найтехнологічнішої та найсучаснішої фінансової установи України, яка постійно удосконалюється та розширюється.

“Сьогодні ми отримали 19 новеньких, сучасних банкоматів, які будуть розміщені на території області, - розповідає Наталія Коваленко, керівник Направлення Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми розмішуємо банкомати не лише в обласному центрі. Не остаються поза увагою районні центри, селища міського типу, великі села області, навіть найвіддаленіші. Ми заздалегідь плануємо розміщення банкоматів у найзручніших місцях - супермаркетах, біля зупинок громадського транспорту тощо”.

В банкоматах ПриватБанку, за допомогою платіжної картки, можна зробити грошовий переказ Western Union, PrivatMoney, з картки на картку. Кожен клієнт може відкрити рахунок як для фізичної так і юридичної особи, зручно та швидко виконати операцію за депозитним вкладом: відкрити депозит, поповнити вклад, отримати виписку за вкладом чи про наявність заборгованості за кредитом, підключити або відключити послугу SMS-інформування, поповнити мобільний телефон, придбати ваучер поповнення Skype, оплатити Інтернет, оплатити домашній телефон та навіть штрафи ДАІ. Саме через банкоматну мережу клієнти ПриватБанку робляться благодійні внески, допомагаючи армії та постраждалим від лих чи аварій. А ще можна замовити косметичні продукти, модем PEOPLEnet та навіть квитки: на потяг, літак, футбол чи баскетбол. Банкомати ПриватБанку допоможуть дізнатися баланс коштів на картці, баланс рахунку “Бонус Плюс”, отримати виписку за карткою чи розрахунковий лист заробітної плати та навіть змінити ПІН-код картки чи фінансовий телефон.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділень, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. У Кіровоградській області працює понад 175 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

Вісім відділень працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка) та на розі просп. Правди і вул.Жовтневої революції (біля старого автовокзалу); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!