Приємне слово та лагідна посмішка творять чудеса!

02.04.15, 12:00

Нещодавно у відділенні Богдана Хмельницького ПриватБанку було підведено підсумки акції “Привітай бабусю”, яка була приурочена до Свята жінок - 8 березня. Клієнти відділення Богдана Хмельницького дивувались кількості дитячих робіт, які були зібрані зі всіх міських та районних відділень ПриватБанку та виставлені, аби бажаючі могли оцінити творчі доробки юних банкірів та ще раз впевнитись, що майбутнє покоління українців не лише талановите, але й надзвичайно чуйне.

Відповідно до умов акції, кожен юний кіровоградець, віком від 7 та до 16 років, мав власноруч виготовити вітальну листівку, принести її до найближчого відділення Банку та привітати зі святом не лише свою бабусю, але й кожну жінку поважного віку. Переможців акції, а ними стали: в молодшій віковій групі - Павло Котельніков (м.Кіровоград), у середній віковій групі - Безус Анастасія, Верба Анастасія (смт Онуфрієвка) та у старшій групі - Гуменюк Анастасія (м.Новомиргород) , визначило найавторитетніше жюрі, у складі якого були всі запрошені на свято бабусі. Переможці та призери отримали грошові призи від ПриватБанку.

“Дуже приємно, що наші співробітники підійшли до цієї акції не лише з відповідальністю, але й з душею, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - У кожному відділенні області було проведено зустрічі юних банкірів з представниками старшого покоління. Всі бабусі отримали від юніорів власноруч виготовлені листівки та теплі слова привітання”.

Огляд дитячих малюнків та виробів закінчився спільним чаюванням зі солодощами та смачнючим печивом. Потім майбутні банкіри висловили кожній бабусі найкращі побажання у віршованих формах і ще раз поздоровили зі святом. Та найбільше емоцій - бурю здивування і масу захватів викликав майстер-класс з користування терміналами, банкоматами, інтернет-банкінгом, який юніори провели присітнім дамам.

“Звичайно нам сподобалось, ми навіть не чекали, що все буде так душевно та проникливо, - ділиться враженнями пенсіонерка Тамара Тихоненко. - Дуже красиві роботи, дуже гарні та чуйні дітки. Але найбільше нас вразила їх обізнаність у банківській науці. Як справно та швидко вони користуються і терміналом і банкоматом, і здається знають відповіді на всі запитання про банки та фінанси”.

“Ми навчаємо наших юніорів не лише азам фінансової грамотності, умінню досягати мети та бути справжніми лідерами, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми навчаємо їх людяності та доброзичливості. Приємне слово та лагідна посмішка творять чудеса!"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!