Кіровоградські активісти взяли участь в освітньому семінарі «Сучасні засоби контрацепції та планування сім’ї”.

18.04.15, 18:00

Днями у столиці нашої держави, в рамках реалізації Благодійним Фондом "Здоров'я жінки" проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку / USAID відбувся освітній семінар на тему «Сучасні засоби контрацепції та планування сім’ї”.

30 представників національних та регіональних громадських організацій – учасників Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї взяли участь у цьому пізнавальному заході. Серед представників регіонів були як звичайні волонтери, що працюють у галузі репродуктивного здоров’я, так і професійні медики та психологи.

У ході семінару, справжні професіонали своєї справи, викладачі та науковці ознайомили учасників із новітніми засобами контрацепції та розвінчали міфи довкола них. У процесі рольових ігор – «пацієнт - лікар», «волонтер - клієнт» учасники на практиці спробували використати набуті знання. Важливою частиню у подальшій роботі кожного представника регіональних організацій, буде отриманий друкований матеріал з детальним аналізом поведінки у кожій окремій ситуації.

«Вдосконалення нормативного середовища для сприяння успішній реалізації діяльності у сфері планування сім’ї і репродуктивного здоров’я та посилення участі громадянського суспільства» (коротка назва проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні») це трирічний проект що реалізується Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку / USAID.

Проект «Репродуктивне здоров’я в Україні» працює у 2 основних напрямках:

1. вдосконалення нормативного середовища з метою сприяння успішній реалізації програм у сфері ПС/РЗ;

2. створення та підтримка постійно діючого форуму за участю провідних українських експертів, представників громадських організацій та всіх зацікавлених сторін, які підтримують не тільки медичний, а й суспільний, просвітницький та профілактичний компоненти ПC/РЗ.
У рамках другого напрямку створена Всеукраїнська Коаліція з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!