​Що таке "поштомат" і як ним користуватися у відділеннях банку?!

21.04.15, 12:00

У відділеннях ПриватБанку працює понад 1 000 поштоматів – сучасних автоматичних точок отримання посилок і кореспонденції. Як повідомила прес-служба банку, сьогодні поштомати ПриватБанку працюють не тільки у великих містах, а й у віддалених населених пунктах і районних центрах. За три місяці мережа поштоматів банку зросла вдвічі, що дозволило банку стати найбільшою в Україні мережею з видачі посилок.

«Перша національна мережа поштоматів ПриватБанку дає можливість отримувати посилки поруч із домом, там, де зручно клієнтові, причому користуватися поштоматами так само просто, як звичним нам усім банкоматом, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Технології, які ми використовуємо, дозволяють гарантувати безпеку отримання посилок».

Сьогодні в поштоматах ПриватБанку можна отримати посилки та інші відправлення за допомогою провідних операторів поштових послуг: «Нова Пошта», «Міст Експрес» та «Ін-Тайм». Як зазначають у банку, до кінця 2015 року у відділеннях працюватимуть вже понад 1 300 поштоматів, а користуватися ними зможуть клієнти не лише найбільших логістичних компаній, але й національних операторів з продажу автомобільних запчастин, інших товарів і послуг.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!