Фестиваль до Дня Землі зібрав у Кіровограді сотні учасників зі всієї України

30.04.15, 12:00

Двадцятий Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі пройшов у Кіровограді 22-24 квітня. Унікальність Фестивалю у тому, що кожного разу у центрі уваги дітей постають соціально-громадські проблеми: толерантність, культура миру, права дітей. Діти вчаться знаходити їх рішення, бути небайдужими, формувати свою громадську позицію.

Тему Фестивалю 2015 «Я і Всесвіт» було обрано не випадково, адже організатори хотіли привернути увагу педагогів, батьків і дітей до проблем підростаючого покоління та прагнення кожного жити у гармонії з собою та Всесвітом. Номінації фестивалю теж змінюються щорічно. Це дозволяє повніше розкрити здібності й таланти творчої молоді. Цього разу юнацтво змагалося у номінаціях «Громадська думка», «Вокальне мистецтво» та «Образотворче мистецтво». Під час проведення Фестивалю в залах академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького та на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості проходили тематичні концерти, всеукраїнські виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, молодіжні акції, конкурсні програми та майстер-класи.

- За період існування Фестивалю, його учасниками стали тисячі юнаків та дівчат з різних регіонів України та країн далекого й близького зарубіжжя. Фестиваль відкрив багато талантів, дав путівку у життя багатьом юним зірочкам, - розповідає директор обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.

Яскравим завершенням XX Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі стало неперевершене шоу-закриття «Квітневі миттєвості або подорож планетою «Фестиваль»» , яке проходило у теплій атмосфері зали обласної філармонії. Окрасою дійства стали виступи учасників фестивалю - володарів Гран-прі номінації «Вокальне мистецтво» вокального ансамблю «Діти – квіти», володарів дипломів I ступеня зразкового художнього колективу Вокальної студії «Браво» та гостей фестивалю – ансамблю «Щасливе дитинство» з міста Харків.

Контактна особа: фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ Сивоконь Поліна Юрїївна Номер тел.: 066 413 70 27



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!