Міжнародний фестиваль об'єднав дітей мистецтвом!

05.05.15, 16:00

У Кіровограді пройшов вже традиційний для нашого міста Міжнародний фестиваль "Об'єднаймо дітей мистецтвом!". Керівника студії "Аеліта" Олександра Ткаченко, - нахтхенник і організатор заходу, надіслала на сайт "Тусовка" фото із фестивалю та розповідь:

"...Три дні тривав 7й Міжнародний фестиваль «Об*єднаймо дітей мистецтвом», і хоча в цьому році на фестивалі не було іноземних колективів (враховуючи ситуацію в Україні), фестиваль згуртував дітей та молодь з різних регіонів України та пройшов на високому рівні.

Третього травня відбувся Гала-концерт. Родзинкою фестивалю цього року став “JAM” (перетанцовка між колективами). За півгодини до концерту, коли всі глядачі почали збиратися у холі Обласної філармонії діти з різних колективі створили імпровізоване танцювальне дійство, змагаючись між собою вже не сценічними постановками, а власно створеним комбінаціями та вмілими рухами. Також цікавинкою Гала-концерту були сенсорні столи від мережі магазинів «Цифротех», на яких усі бажаючі могли переглянути фото за всі 3 дні фестивалю. Гала-концерт був дуже яскравим та патріотичним. Колективи, які зайняли 1 місця та Гран-прі виступили на ньому, а загльні номери показали вже всі учасники фестивалю, незалежно від місця, яке вони зайняли. І в кінці звичайно відбулося те, на що всі давно чекали – нагородження. Гран-Прі фестивалю отримали Фольклорний ансамбль «Ожина» (м. Кривий Ріг) та Народний ансамбль бального танцю «Конвалія» (м. Кіровоград).

Велика подяка депутату Кіровоградської міської ради Артему Стрижакову та громадській організації «Я люблю Кіровоград» , магазину «Світ Танцю», які і надали фінансову підтримку проведення заходів. Також величезна подяка Кіровоградському районному Будинку Культури та особисто Федчишину П.В. за те, що щорічно конкурс фестивалю проходить саме у приміщенні будинку культури і зовсім безкоштовно. Партнери та співорганізатори заходу: зразковий колектив- студія хореографічного мистецтва «Аеліта», відділ сім*ї та молоді Кіровоградської міської ради, управління культури, туризму та культурної спадщини ОДА, Кіровоградська обласна філармонія. Також величезна подяка організаційній групі фестивалю: Марині Байрамовій, Світлані Пероговській, Артему Агданцеву, Вікторії Касьяновій, Олексію Козачинському, Софії Костенко, Дмитру Дахно, Олені Должиковій, Анастасії Іноземцевій, Наталії Паламарчук, Ірині Тереховій, Людмилі Мироненко, Інесі Семизенко, Олені Темченко , Тетяні Хріненко, Людгарді Рядненко та усьому складу Зразкового колективу «Аеліта» та батькам учасників студії.

А також нашому шановному журі: Президент Кіровоградської організації спортивного танцю, керівник студії «Арт», суддя вищої категорії зі спортивного танцю Максим Кутузов 2. Художній керівник Кіровоградського районного будинку культури Ільчук Олена Миколаївна 3. Майстер спорту з художньої та естетичної гімнастики, член Збірної України, абсолютна Чемпіонка України, срібна леді Україна Ірина Терехова Голова журі конкурсу з вокального мистецтва 1. керівник дитячого вокального ансамблю, переможець Міжнародних фестивалів у Польщі, Чехії, Німеччині, Сербії, Китаю, Греції, автор пісень, відомий Кіровоградський вокаліст – Олексій Козачинський. 2. Керівник Зразкового колективу студії вокального мистецтва «Антарес» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості , автор пісень, композитор, оранжувальник Олена Дороганич І головне, нам знову вдалося створити свято творчості у нашому місті безкоштовно – адже фестиваль є не комерційним проектом і всі учасники беруть участь у ньому безкоштовно, безкоштовно відвідують екскурсії, а глядачі безкоштовно відвідують концерти", - пише Олександра Ткаченко.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!