Надай простір власній фантазії ‒ пиши історію разом з нами!

09.07.15, 12:00

Нещодавно було підведено підсумки і визначено переможців написання захоплюючої історії в рамках проекту «Надай простір власній фантазії ‒ пиши історію разом з нами». Оповідання, створене фантазією багатьох авторів, вражає насиченістю подій, живою розповіддю і художнім талантом користувачів бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка.

Найактивнішим дописувачем історії журі визначило Валентина Ігнатова. Його дописи найчастіше обирались, щоб стати продовженням спільного твору. Медаль за найоригінальніший поворот сюжету присуджено користувачу на ім'я Bilich. Нагородження переможців відбудеться в останніх числах вересня під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій (про точну дату буде оголошено на сайті бібліотеки http://www.lib.kr.ua). А на черзі ‒ нова історія!

Умови конкурсу залишаються тими ж: знайдіть на сайті Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
початок оповідання та продумайте цікавий поворот подій, який надихнув би нових користувачів на продовження історії. Протягом дня придумайте своє продовження та відправляйте його нам (не більше 250 символів)! Кожного ранку з 9.00 до 10.00 год. авторитетне журі обиратиме найцікавіший і найбільш захоплюючий варіант, який і стане доповненням спільного сюжету, і вже об 11.00 год. – весь інтернет-простір зможе прослідкувати за розвитком подій разом з Вами!

Пишіть разом з нами! Кількість варіантів продовження сюжету – необмежена, але обрано буде найцікавіший! Найактивніші автори будуть гарантовано нагородженні інтернет-відзнаками та цікавими призами! Поспішайте! Перший проект вже позаду, на Вас чекає нова історія, а ми - на Ваші цікаві сюжетні лінії! Відчуй себе письменником і ти більше не зможеш зупинитись!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!