Як планувати власну справу?

13.09.15, 12:00

У суботу, 12 вересня, у Кіровограді відбувся тренінг для жінок з числа внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Кіровоградщині. Це - перший тренінг з трьох, які громадська організація "Турбота" проводитиме в рамках реалізації проекта "Новий старт", що здійснюється за фінансової підтримки Посольства Литви в Україні.

Перший тренінг був присвячений темі нетворкінгу – виробленню навичок максимально швидко і ефективно вирішувати складні життєві завдання через кола друзів і знайомих, вибудовуванню довірчих і довгострокових відносин з людьми. Взаємодопомога наразі – дуже актуальне питання для тих, хто вимушений жити далеко від рідного дому, від друзів і знайомих і вибудовувати нове життя з чистого аркуша.

Наприкінці тренінга на учасниць чекав приємний сюрприз від кіровоградської майстрині Світлани Маринчак – чудовий браслет у техніці апсайклінг, який учасниці тренінгу робили власноруч. До речі, апсайклінг – створення нових речей з мотлоху – наразі надзвичайно популярний напрям, а речі, прикраси і, навіть, меблі, створені з матеріалів, які майже нічого не коштують, користуються великим попитом. Отже це – гарна ідея для започаткування своєї справи з мінімальними початковими вкладами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!