На Кіровоградщині понад три тисячі дітей, для яких Міжнародний день усиновлення - не просто дата

02.10.15, 12:00

Служба у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації та Міжнародний благодійний фонд «Елізавета» привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яких на Кіровоградщині понад 3 тисячі, зі святом, з Міжнародним днем усиновлення.

День усиновлення-традиційний день вшанування людських цінностей: милосердя, доброти та любові. Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. З нагоди свята дякуємо людям, які забезпечують найголовніше право кожної дитини- право на виховання в сім’ї, вселяють надію у кожне маленьке серце, завдяки чому цей світ стає добрішим. Життя ,безпека, здоров’я, майбутнє дитини залежить від дорослих.

Доброта і любов – головне, в чому відчувають потребу діти – наша надія і наше майбутнє! Для дітей була запланована насичена та цікава програма. Захід проходив у Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок, діти мали змогу познайомитись та пограти у веселі ігри, разом по співати та потанцювати.

Наймолодші учасники переглянули цікаву виставу, а інші відвідали галерею «Єлесаветград» ознайомились з виставкою та прийняли участь у майстер-класі з живопису. Наприкінці свята, кожна дитина отримала солодкий подарунок але головне для дітей це було - свято, багато посмішок, радості та гарного настрою!

Міжнародний благодійний фонд «Елізавета» висловлює велику вдячність за підтримку та допомогу у проведенні свята галереї «Єлесаветград», Кіровоградському академічному обласному театру ляльок та всім хто приймав участь! Ми повинні пам’ятати - важлива КОЖНА дитина!

текст та фото - Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»».
Контактний телефон: 0505262936



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!